الجمعة، 17 أبريل 2020

كيش الدجاج بطريقة بسيطة وجميلة



                             
  أحلي كيش دجاج   


https://www.youtube.com/channel/UC3UF8N1oytwxUyynz4iv7_w?sub_confirmation=1

مقادير العجينه:
250جرام دقيق
2\1كوب زيت
4\1كوب ماء
ذرة ملح

مقادير الحشوة:

صدور دجاج
حبة بصل 
فلفل اخضر
بهارات مشكلة 
بابريكا
ملح 
فلفل اسود

    Dough ingredients:


250 grams of flour

1/2 cup oil

1/4 cup water

A corn of salt

Filling amounts:

Chicken breasts

One onion

green pepper

Mixed spices

Paprika

salt

black pepper
        

    اولا العجينة :

    1- نحضر بولة ونضع فيها العجينه وذرة الملح والزيت ونقلبهم كويس ثم نضع الماء واحدة واحدةونلم العجينة ونغطيها ونتركها ترتاح ساعة

    *ثانيا الحشوة :

    1- نقطع الفراخ مكعبات والبصل والفلفل الاخضر 

    2- نحضر قلاية علي النار نضع فيها ملعقتين زيت ونضع البصل والفلفل الاخضر ونقلب وبعد ذلك قطع الدجاج وبعد ذلك البهارات ونقلبه ا ونغطي عليا لمدة ربع ساعة

    3- نحضر قوالب التارت الصغيرة ونفرد فيها قطعه من العجينه ونخرمها بالشوكة ونضع  بداخلها الحشوة ونتركها علي جانب 

    ***نبدأ في عمل الخليط الي هنضعه علي الوش 
    في بولة نضع 2\1 كوب حليب وجبن مثلثات ونقلب كويس جدا ثم نضع 2 بيضة ورشة ملح وفلفل اسود ونقلب كويس 

    1- نضع الخليط علي القوالب ونضع فوقها جبنو مبشورة 

    2-  نحضر صينية ونضع عليها القوالب وندخلها الفرن علي درجة حرارة 180 لمدة35 دقيقة

    وبالهنا والشفا



    • بلوجر
    • فيسبوك
    أترك تعليقا باستعمال بلوجر

    ليست هناك تعليقات :

    أترك تعليقا باستعمال الفيسبوك
    كافة الحقوق محفوظة ل مطبخ سالي أبو الخير - تصميم آر كودر

    زر الواتساب يشتغل في الهواتف فقط