أحلي بسبوسة بالقشطة
- كوب سميد
- 4\3كوب سكر
- علبة قشطة
- 2بيضة
- 4\1 كوب جوز هند
- 2\1 كوب زيت
- ملعقة كبيرة بيكنج بودلر
- ملعقة صغيرة فانيليا
- Semolina cup3/4 cup sugar1/4 cup coconutSour tray 2 eggs1 tablespoon of baking powder1/2 cup oilTeaspoon vanilla
1- في الخلاط نضع السميد السكر ا جوز الهند الفانيليا البيكنج بودر الزيت البيض القشطة ونضرب جيدا
- 2- نجيب قالب مدهون سمنة نضع فيه نصف الخليط وندخله الفرن علي درجة حرارة 180 تاخذ لون من تحت
- 3- لعمل طبقة القشطة ننحضر الحلة ونضع فيها 2كوب حليب علبة قشطة 3 ملاعق كبار نشا 4 مثلثات جبنة مهروسين ونقلبهم كويس علي البارد
- 4- نضع الخليط علي النار حتي يصبح كريمي
- 5- نخرج صينية البسبوسة ونضع عليها طبقة الكريمه ثم نضع طبقة السميد الاخيرة
- 6- ندخلها الفرن علي درجة حرارة 180 من فوق بس
- 7- نخرجها من الفرن ونضع فوقها الشربات وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات :